Беше ясно, че такъв разрив в сглобката ще има. Че Христо

...
Беше ясно, че такъв разрив в сглобката ще има. Че Христо
Коментари Харесай

Политолог: Беше ясно, че разрив в сглобката ще има

Беше ясно, че подобен раздор в сглобката ще има. Че Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и ще го отнесат. Беше въпрос на време да стартират политическите боричкания. Макар че в този момент гледат да омекотят ударите на и Борисов. Това сподели пред БНР политологът Мехмед Мехмед.

Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със е характерен кадър на. Най-вероятно продължава да бъде " момчето за работа ", уточни Мехмед. Относно политологът добави, че той е " момчето за говорене ".

" Това е настрана от редовия гласоподавател. Това говорене. Тези приказки на върхушката.  Нормалните гласоподаватели не могат да асимилират какво приказва Делян Пеевски . "



Булфото (архив)

" Този номер минава всякога, към този момент над 30 години . Докато минава, ще се употребява. Това не е единствено политика на. Това е национална политика на множеството партии. Нека не се лъжем – нищо не се взема решение на локално равнище, структурите да вземат решение. Чинно се извършва това, което идва като телефонно позвъняване от София ", разяснява Мехмед в предаването " Преди всички ", запитан за отношението на електората на към политиките на централно равнище и отражението на това отношение на избори.

" Това,  че има отделяне от хората – те в никакъв случай не са били с хората , с цел да има отделяне от хората. "

Преди националната конференция на Мехмед изрази мнение, че  политиките на в никакъв случай не са били за дребния предприемач и за дребния земеделец , а партията е до хората си единствено предизборно, разчитайки на " носталгия, вяра, историческа памет ".

Спецификата на гласоподавателите на малко по малко се трансформира, съумя да придърпа част от тях в смесените региони. Сега се наблюдава  мощно нахлуване в ромските райони, с цел да се компенсира този отлив , означи в разбора си Мехмед Мехмед.

Старите муцуни на към този момент не ги виждаме . Все по-млади депутати излизат. Най-вероятно ще има възобновяване. Може би към този момент съгласно Доган старите лица в партията са изхабени, съобщи Мехмед.

Никой не съумя да направи опция на Движение за права и свободи , тъй като никой няма финансов и човешки потенциал да направи структури, каквито през годините си е провело, акцентира политологът в предаването " Преди всички ".

" И самият Пеевски може би няма да бъде финансов стожер без. "

Лидерът е един , сподели Мехмед за Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от.

" Нещата в българските партии, техните вземания на решения не са нито толкоз демократични, нито толкоз демократични, колкото се показват. Те се вземат решение от дребен брой хора, от самите водачи.  Лидерите вземат решение, другите надолу извършват . "

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР